Acquia, Reading

ReSound acoustic wall panels that are on-brand.

In late 2018, the US-based software and services firm Acquia opted to move its European headquarters into a larger office space in Reading, and fit out specialists Space & Solutions was contracted to oversee the project.

Within Reading’s prestigious business complex The White Building, the change of premises was described by co-founder Dries Buytaert as “an exciting move”, and with good reason: The new space reflected the company’s rapid expansion in the UK and on the continent.

We were asked to help make this new marquee office an acoustically perfect workspace and ensure the solution perfectly matched Acquia’s corporate identity

The result was a large, teardrop-shaped raft that drew inspiration from Acquia’s primary brand logo.

Located above the main reception area, drinks counter and town hall hub, the Class A absorber soaks up sound, to create an acoustically comfortable breakout space in the middle of a vibrant office.

Products Featured
Project Partners
Return to Projects