Lyst, London

A bespoke Constructif display unit arrangement.

Founded in Shoreditch nearly a decade ago, online fashion retailer Lyst exists to help customers find their ‘one in a million’. And when they moved to a brand-new Grade A office space in Central London, they too were looking for the perfect fit.

Lyst’s seventh-floor space in Central London features an arrangement of different areas to encourage agile working. But its standout design feature is its ‘Garden Walkway’ that completely encircles the building’s glass-lined atrium.

Furniture experts Tribe were entrusted to kit out the office and, knowing our product range, they approached us about creating a bespoke Constructif arrangement to line this beautiful, light-filled space.

We worked closely with Tribe to draw up and manufacture a bespoke, free-standing space dividing solution that would also encourage collaborative working. The end design incorporated shelving, numerous biophilic elements and whiteboards that transformed the glass-fronted walkway into a dual-purpose space.

Thanks to the introduction of Constructif, the signature ‘Garden Walk’ area became a place a where Lyst’s employees could go to unwind, or work in a green space away from the hustle and bustle of the main office areas.

Products Featured
Return to Projects